LEXI GAMES     You are currently signed out of My Fennux  |  Sign In   
العربية  | Dutch | English | Français | German | Polski | Português | Romanian | Español
Fennux Starter Guide | Breeding Guide | Crafting & Wishing Guide | Dueling Guide

Fennux Starter Guide


Bună ziua entuziaști Fennux şi bine aţi venit la Ghidul Oficial de Începere cu Fennux! Vă rugăm să citiţi cu atenţie acest document astfel încât să puteţi înţelege jocul nostru de creştere a animalelor.

Dacă pentru vreun motiv creşterea animalelor nu este pentru dumneavoastră, şi mai degraba aţi utiliza Fennux ca şi animale care nu au nevoie de mâncare,vă rugăm să achiziţionaţi un animal Eternal Crystal la Sim-ul Fennux OficialScoateţi afară toate elementele din lada dumneavoastră Fennux pentru începători


1.) Puneţi jos 'Lada Fennux'.

2.) Daţi click pe ladă, selectaţi 'Open Lid' din meniul care apare şi ar trebui să emită un cerc de particule portocalii în jurul lăzii.

3.)În acest moment veţi auzi muzică liniştitoare.Vă rugăm,ascultaţi-o pentru ceva vreme.După ce muzica începe să vă enerveze apăsaţi 'Mute' din meniu.

4.)Aveţi grijă ca cercul de particule portocalii să fie pe un teren pe care puteţi să puneţi obiecte , lada va pune jos în curând viziuni, case, mâncare, etc.

5.) Dacă cercul de particule portocalii arată în regula, şi este pe pământul dumneavoastră ,pe care aveti dreptul de a pune obiecte, selectaţi 'Rez Homes', atunci veţi putea vedea casa/casele pe pământ.

6.)Acum selectaţi 'Rez Food' , şi aceasta va fi pe pământ deasemenea.

7.) În sfârşit selectaţi ori 'Rez 1 Den' sau 'Rez All Dens' pentru a pune jos automatic toate vizuinele Fennux nenăscute.

8.)Luaţi HUDul prin click pe 'Get HUD' , după câteva secunde meniul ar trebui să revină pentru ca dumneavoastră să daţi click pe 'Get Hydrater' ca să puteţi obţine si acel lucru.

9.) Luaţi Portalul de Relivrare prin simplul click pe 'Get Portal' , acesta vă va lăsa să folosiţi Serviciul-Propriu de Relivrare în caz că ceva merge greşit în SL.

10.)Închideţi capacul


Cum să vă setaţi propriul HUD Oficial Fennux


Acum puteţi ataşa/purta/adăuga HUDul avatarului dumneavoastră. Ar trebui să apară singur în centrul ecranului sus.Dacă observaţi că textul plutitor pe HUD nu apare corect , urmăriţi aceste simple instrucţiuni pentru a adjusta HUDul dmneavoastră pentru a fi perfect in ciuda mărimii ecranului dumneavoastră.

1.) Fiţi atent ca HUDul să fie pe tabul "ME", şi uitaţi-vă în dreapta ecranului sus după un mic set de săgeţi albastre. Aceste sunt ascunse pentru a se îmbina cu fundalul HUDului.

2.)Nu vedeţi săgeţile în colţul din dreapta sus?Daţi click dreapta şi selectaţi EDITEAZA HUDUL, şi mutaţi-l jos atât de mult cât trebuie ca să vă încapă pe ecran mai bine. Odată ce vedeţi săgeţile, opriţi-vă din editarea HUDului şi continuaţi cu Pasul 3.

3.)Daţi click ori pe săgeata SUS sau JOS din colţul drept sus. Textul alb care pluteşte pe HUD ar trebui să se mute sus şi jos pentru a fi aliniat perfect.

Şi asta este tot ce trebuie să faceţi.Acum puteţi da click pe Fennux, să luaţi informaţii despre ei,să-I configuraţi,şi cu o Arenă de lupte- să-I luptaţi.


CASE FENNUX ^amp; Plasamentul căminului


Este important să vă puneţi căminul în jurul unei farfurii cu mâncare (doar dacă nu vreţi decât să folosiţi doar ‘Mâncare de Rezervă’, aka Mâncare de Server). Puteţi da click pe un cămin şi să-I schimbaţi vederea/raţia la ceva mai mare, dar din system va fi setată ca şi ‘5 metrii’

Căminurile au mai multe opţiuni. Când daţi click pe una veţi vedea un meniu care va zice urmatoarele:

Unlink - Dezlegaţi Fennux de cămin.
Breeding Off/On - Activaţi sau dezactivaţi hrănirea automată a compatibilor,ne-împerecheate Fennux pe cămin.
Hover Off/On -Activaţi sau dezactivaţi întotdeauna-pe textul plutitor pe cămin.
Show Range - Acesta arată prin efecte cu particule cât de mare poate fi spatial în care Fennux se poate deplasa.
Activity - Cât de active animaţiile fennux conectate pot fi.
Access - Cine se poate lega de casa dumneavoastră?Membrii pachetului, Proprietarul,Membrii Grupului,sau oricine.
Volume - Cât de gălăgios va fi Fennuxul dumneavoastră?.
Find Fennux - În caz că nu îi puteţi localiza pe cămin.
Range - Setează distanţa pe care Fennuxului conectat se va putea plimba.

Când plasaţi Casele Fennux, încercaţi să daţi click pe ’Show Range’ pe căminuri. Acesta va arăta o particulă care vă va ajuta să o plasaţi corect.. Asiguraţi-vă că Fennuxurilel dumneavoastră sunt întotdeauna la 20 de metrii de o farfurie de mâncare din care pot mânca.

După ce căminele sunt instalate şi Fennuxul ce se bazează pe ele este în distanţă mică, sunteţi gata de combinat vizuinele Fennux.


PRE-MATCHING FENNUX DENS


Vizuinele Fennux vin în 2 variante texturate. “Grii cu nuanţe Roz” şi “ Grii cu nuanţe albastre”. Roz este pentru femeia Fennux iar albastru este pentru masculul Fennux.

Cuvântul cheie aici este “Contrariile se atrag”. Masculii sunt împerecheaţi cu femelele atât cât fennuxii nu sunt rude.O singură altă excepţie a acestei reguli este “Agresiunea”.

Uitaţi-vă deasupra vizuinei Fennux, şi vedeţi ca textul plutitor colorat(alb,galben,sau verde albăstrui) este diferit de cealaltă vizuină pe care încercaţi să o combinaţi cu aceasta.Dacă textul plutitor este de aceeaşi culoare, nu aveţi o “împerechere-ratată” – şi trebuie să găsiţi altă culoare.Sunt doare 3 culori care se potrivesc cu Agresiunea, Îmblânzire este Albastru-Verzui,Sălbatic este Galben,şi Neutru este Alb.

Împerechere permisă:
Neutru cu Sălbatic şi Îmblânzire
Îmblânzire cu Neutru şi Sălbatic
Sălbatic cu Neutru şi Îmblânzire

Împerechere nepermisă:
Sălbatic cu Sălbatic
Îmblânzire cu Îmblânzire
Neutru cu Neutru

De ce facem asta? Sunt o mulţime de motive, dar cel principal este că dă o şansă de compabilitate de 66%,care încurajează oamenii să intre în marketul secundar dar şi oferă crescătorilor o provocare.

Odată ce aveţi Fennuxul combinat – este timpul să-i însărcinam! Noi recomandăm să puneţi 2 vizuine Fennux una lângă alta, un total de 4 pre-împerecheate Fennuxuri pe fiecare parte a căminului. (Nord,Sud,Est,Vest) pentru a face o cruce pe pământ,apoi duceţi-vă la paşii acestui ghid


NAŞTEREA FENNUXULUI DUMNEAVOASTRĂ


VĂ RUGĂM ASIGURAŢI-VĂ CA FENNUXURILE DUMNEAVOASTRĂ SUNT ÎN APROPRIEREA UNUI CĂMIN ÎNAINTE SĂ CONTINUAŢI!

Daţi click şi ţineţi pe vizuinele Fennuxurilor pentru 2 secunde pe fiecare, apoi daţi drumul. Un meniu va apărea de fiecare dată.

Puteţi ori să dezactivaţi scrisul plutitor din acest meniu, sau ”Give Birth” Fennuxului înauntrul vizuinei.

Deci,vă rugăm selectaţi ”Give Birth” pe mascul şi femeie. Noi de obicei facem asta pe toate 4 perechile foarte rapid-dar asta ţine de dumneavoastră.

După ce selectaţi Daţi Naştere,va trebui să daţi click pe viziune din nou pentru O ULTIMĂ DATĂ. Asta va finaliza naşterea în cazul în care aţi născut accidental un Fennux via apăsând meniul prea repede. :) Unii oameni sunt confuzi gânding că numărătoarea inversă de 60 de secunde este o perioadă de aşteptate până când se naşte singur.Asta este fals! Aceasta este o numărătoare inversă înainte ca vizuina să oprească procesul de naştere. Dacă rămâne neatins , vizuina nu va da naştere - deci TREBUIE ca dumneavoastră să daţi click în 60 de secunde pentru a finaliza.Este un proces de 3 clickuri. (Click-şi-ţineţi, Click Naştere, Click vizuină)


CUM SĂ VĂ HRĂNIŢI AUTOMATIC FENNUXUL


Nu vreţi să împerecheaţi fiecare Fennux? Acum nu mai trebuie deoarece aveţi 'Automatic Breeding' la Casele Fennux! Tot ce trebuie să faceţi este să plasaţi 8 Fennux compatibili pe un cămin ( Cel mai bine este să vă asiguraţi că toţi masculii sunt aceeaşi Agresiune , şi toate femelele se opun agresiunii masculilor, garantând 4 pui în fiecare a 5a zi), apoi puneţi 'Automatic Breeding: ON' din meniul sistemului căminului. ASTA ESTE IMPORTANT,aveţi grijă ca căminul să vă zica că Automatic Breeding este ON,dacă nu Fennux dumneavoastră neîmperecheat nu se va hrănii.


Împerecherea Fennuxului dumneavoastră nenăscut


Asta este partea uşoară, împerecherea Fennuxului. Odată ce îi împerecheaţi - ei vor sta împerecheaţi pentru totdeauna, doar dacă îi veţi separa cu HUDul Fennux se vor separa.

1.) Daţi click pe cei 2 Fennux pe care vreţi să îi împerecheaţi.
2.)Ar trebui să vă uitaţi la Tabul INFO, schimbaţi-l pe "CONFIG".
3.)Daţi click pe butonul "Choose Mate".
4.)Daţi click pe celălalt Fennux pe care vreţi să-l împerecheaţi pe Fennuxul deja selectat.
5.)Cei 2 Fennux ai dumneavoastră ar trebui să fie acum împerecheaţi cu succes.

Este literar chiar aşa de simplu. Ţineţi minte că NU TREBUIE să împerecheaţi Fennux ca să creşteţi, dar dacă vreun Fennux nu este împerecheat trebuie să-l plasaţi pe un cămin Fennux care are 'Automatic Breeding: ON' pentru ca ei să se hrănească. Dacă Hrănitul Automatic este off la cămin, Fennuxul nu se va hrăni- doar dacă ei nu sunt deja împerecheaţi desigur.


Împerecherea Fennuxului cu un prieten


Dumneavoastră vă puteţi împerechea Fennuxul cu Fennuxul prietenului dumneavoastră. Tot ce ei trebuie să facă este să fie prezenţi cu HUDul, şi desigur Fennuxul lor pe pământ sau ataşat avatarului lor.

Repetaţi procesul dinainte,dar terminaţi prin click pe Fennuxul prietenului dumneavoastră. Îi va întreba să continue – după ce apasă 'YES' pe HUDul lor, împerecherea va reuşi.

NU TREBUIE NEAPĂRAT SĂ PĂSTRAŢI FENNUXI LA ACEEAŞI LOCAŢIE. Trebuie doar să păstraţi femela Fennux pe pămând în fiecare a 5a zi când trebuie să se hrănească. Puteţi ţine Fennuxi fizic separaţi atâta timp cât se hrănesc. Dacă unul dintre Fennux se îmbolnăveşte înainte ca creşterea să se întâmple, creşterea nu se va întâmpla – este problema dumneavoastră şi a prietenului dumneavoastră să vă asiguraţi ca Fennux să se hrănească bine,- chiar şi hrănirea la distanţă, pentru ca dumneavoastră şi prietenul dumneavoastră sa vă bucuraţi separat în timp ce aşteptaţi pentru pui

Proprietarul femelei Fennux întotdeauna va primi puiul,deci ţineţi asta în minte


Dezîmperecherea FENNUX


Este aceeaşi ca procesul de mai sus, doar daţi click pe Fennuxul viu, click pe 'CONFIG' Tab pe HUD, şi atunci 'Separate Pair'.


CONFIGURAREA FENNUXULUI DUMNEAVOASTRĂ


Încercaţi să daţi click pe un Fennux, apoi daţi click pe "CONFIG" pe HUD pentru a aduce Tabul CONFIG.

CHANGE NAME - Setaţi numele Fennuxului pentru ca toată lumea să vadă.
ETERNAL PET - Dacă aveţi un Eternal Pet Crystal puteţi să vă transformaţi Fennuxul intr-un animal care va rezista pentru totdeauna şi nu va mai mânca !
TOGGLE MARKET - Press this button to enable broadcasting this Fennux as "FOR SALE" to the Web Market.
CHOOSE MATE - Daţi click pe asta, apoi pe alt Fennux ca să-i împerecheaţi.
SHOW PAIRING - Daţi click pe asta ca să împerecheaţi vizual o pereche în lume, este foarte folositor pentru a verifica încă o dată.
SEPARATE PAIR - Daţi click pe asta ca să confirmaţi separarea pentru ca mai apoi să re-împerecheaţi.
REBUILD FENNUX - Daţi click pe asta doar dacă nu aţi încercat "RESET",acesta vă va recontrui Fennuxul şi vă va cauza Fennuxul să mănânce o crochetă de mâncare.
INSTANT HEAL - Dacă aveţi o vizuină vindecătoare, puteţi să vă primiti Fennuxul instantaneu în loc să asteptaţi ca el să se însănatoşească.
ETERNAL MERGE - Poţi să-ţi Mergi Veşnic Fennuxul ceea ce va cauza ca el să dispară pentru totdeauna dar să-ţi cedeze toata punctele FNX ce le avea.
RESET - Apăsaţi asta ca să resetaţi toate scripturile dinăuntrul Fennuxului, rezolvă cele mai multe probleme instantaneu.
UNLINK - Apăsaţi asta ca să dezlegaţi Fennuxul de ultima casă ce a avut-o.

Sunt o mulţime de probleme de configurare, simţiţi-vă liber de a le încerca pe toate pentru a învăţa mai multe despre produs.


MEŞTEŞUGĂRIND REŢETE


La vârsta de 4-5 zile Fennuxul va încerca să caute reţete, la o rată de 1 reţetă la 5 zile aprox. Le veţi găsi strălucind pe pământ, semi-transparente. Aveţi grijă să daţi click pe reţete din momentul în care le-aţi găsit pentru a orpi timpul dinăuntrul lor ce le cauzează să se distrugă. Pe HUDul dumneavoastră veţi primi o confirmare verde ce arată că este o reţetă legitimată, reală doar dintr-un click. Pariculele se vor opri iar transparenţa va dispărea deci reţeta va deveni opacă.

Adunaţi partea A,B,C,D din orice reţetă- şi observaţi ingredientele fennux necesare, apoi aduceţi toate cele 4 piese ale reţetei şi toate ingredientele pe o Maşina de Lucru Manual (Acestea le puteţi găsi pe SIM-ul Fennux oficial Magazinul nostru Fennux) Puneţi jos toate obiectele, apoi daţi click pe manetă. Dacă totul merge bine , veţi vedea că se întamplă o animaţie, şi priviţi cum dispare Fennuxul. Câteva momente mai târziu o ofertă de inventariu va apărea – dându-vă un nouă, Vizuină cu locaţie misterioasă Fennux!

Este o vizuină normală de început, dar acoperirea dinăuntru e departe de obişnuit. Sparge-l şi vezi ce este înauntru ,dupa cum vreţi. :)


LUPTA


Lupta este simplă. Tot ce vă trebuie ca să începeţi este o "Arenă de Lupta", Un Fennux Viu de orice varietate, şi un Prieten cu un Fennux Viu (Sau un Fennux NPC).

1.) Puneţi jos o Arenă de Luptă.
2.) Puneţi jos lângă Arenă Fennuxul viu
3.) Puneţi-vă prietenul să pună jos Fennuxul viu deasemenea (sau puneţi jos un Fennux NPC)
4.) Click pe Arena de lupte – şi prietenul deasemenea (dacă nu folosiţi un Fennux NPC)
5.) Duelul ar trebui să înceapă la al doilea click! (2 de la dumneavoastră, sau 1 de la dumneavoastră şi unul de la prieten)

Tot ce trebuie să faceţi este să aşteptaţi până când vedeţi timerul circular numărând invers încet, apoi apăsaţi unul dintre cele 3 butoane cu îndemânări pentru a începe atacul asupra oponentului. (Chemarea de vrăji,Atacul Ghiarelor, Atacul Rostogolirii) Fiecare îndemânare poate face o anumită daună, Unele pot face o daună mai marecu o şansă de a face mai puţine daune,altele sunt mai balansate şi previzibile.

Fiecare îndemânare are egalitate între, are o slăbiciune împotriva alteia, şi are un avantaj împotriva alteia. Chemarea de vrăji bate Atacul Ghiarelor, Atacul Ghiarelor bate Atacul Rostogolirii, Atacul Rostogolirii bate Chemarea de vrăji. Este asemănător cu 'Piatră, Hârtie, Foarfece' – deci dacă ştiţi cum să jucaţi acel joc, veţi şti cum să-l jucaţi şi pe acesta.


WEB MARKET


Vă puteţi lista Fennuxul pe Web Market pe gratis dacă emiteţi următoarele comenzi:

1.)Daţi click pe Fennuxul Viu sau pe Vizuina de Fennux pe care vreţi să o listaţi pe Market.
2.)Click "CONFIG" pe HUD
3.)Click "Toggle Market" pe CONFIG Tab.
4.)Vă va întreba dacă vreţi să listaţi Fennuxul pe Market, daţi click "YES".
(Adiţional, dacă aveţi Market Tokens, puteţi scrie 1,2,3,4 în chatul local pentru a avertiza lista pentru numărul de săptămâni dorite – Apăsaţi ”YES” după ce aţi scris în chatul local.)

După aceea – Fennuxul dvs. Va fi afişat pe Market cu succes. Dacă nu vă mai vreţi Fennuxul afişat, repetaţi acelaşi proces pentru a-l ascunde.

Alternativ, Dacă cineva vă va cumpăra Fennuxul acesta va fi automatic scos din lista de afişare de pe Marketul Fennux încă de la achiziţionare.


HYDRATER (HAND HELD)


Dacă vă hidradaţi Fennuxul manual, 1 dată per 24 hours, până la 2 ori per 5 zile, şi va maximizaţi Hidratarea Fennuxului pentru a citi "2 din 2", când Fennuxul dumneavoastră se hrăneşte va avea o mică creştere când se vor hrăni cu ceva mai bun decât de obicei. Asta poate însemna chirie mai mare, caracteristici ale pământului mai mari, etc. Părinţii puiului vor primi de asemenea puncte FNX dupa ce vizuina este creată. (Punctele FNX este valuta noastră online care poate fi utilizată pentru a cumpăra duzine de accesorii Fennux.)

1.)Ataşaţi Hidratorul avatarului dvs., doar adăugaţi sau purtaţi.
2.)Dati click pe Fennuxul Viu pe care vreţi să-l hidradaţi
3.)Acel Fennux ar trebui să fie hidradat acum cu succes pentru 1 data,daţi click în 24 de ore pentru a-l hidrdat încă o dată.

Dacă vreţi să dezactivaţi hidratorul din operare, dar vreţi să-l aveţi ataşat de avatar, puteţi da click pe Hydrater şi să-l puneţi pe "ON" sau "OFF".

(Hidratarea nu este obligatorie,este opţională!)


CĂMINE HIDRATATE


Utilizând un cămin hidratat ,veţi putea ataşa 8 Fennux Vii de el, utilizându-l ca şi un cămin normal.

Singura diferenţă este că Casele Hidratate vă vor hidrata cei 8 Fennux periodic automatic. Doar ataşaţi-i de cămin,staţi jos,şi relaxaţi-vă! :) S-ar putea să dureze o vreme până ce Fennuxul va fi complet hidradat dar, e normal, căminul hidradat trebuie să opereze doar 1 dată per zi pentru a hidrada cu succes (până la) 8 Fennux legaţi.

(Hidratarea nu este obligatorie,este opţională!)


Constructable Hydrated homes


From V2.0, the Fennux will have ability to construct the constructable homes that can be purchased through our vendors. These homes look like a rock or a platform before Fennux starts constructing it and wont be usable as a real home till it is fully constructed. For the Fennux to dig up sticks to construct the home, they should already be linked to another home and should be doing animations (not on activity 0 or market mode etc). Pet wont be able to dig up sticks to construct the home. On an average one Fennux can dig up 1 stick per day. So if your home needs 8 components and if you hav 2 Fennux, it could take about 4 days for the construction of home to be completed. The constructable home should be with in 20 meters of those Fennux.


REDELIVERY PORTAL / SELF-SERVICE REDELIVERY


Punerea ‚Portalului de re-livrare’ pe pământ vă va lăsa să folosiţi opţiunea "Relivrare Fennux” din contul de My Fennux. Acest obiect poate fi găsit în lada Fennux.

PARTEA ÎNTÂI(WEBSITE):
1.) Pur şi simplu vizitaţi Relivrare Fennux, dacă nu sunteţi logat vă rugăm să vă logaţi.
2.) Scrieţi ID-ul unui Fennux, cunoscut care lipseşte. (Toate ID-urile Fennux ale dvs. Sunt listate în Live Fennux şi Fennux Dens pages)
3.) Apăsati butonul "Redeliver", şi aşteptaţi ca mesajul să apară în browser.

PARTEA DOI (ÎN-LUME):
1.) Puneţi jos 'Portalul de Relivrare’ if dacă nu este deja acolo.
2.) Click pe 'Portalul de Relivrare’ şi apăsaţi 'Sync' pe meniul ce va apărea .
3.) Click ori pe 'Fennux' sau 'Dens' pe meniu pentru a avea Fennux/Vizuinele relivrate la dvs. automat.
4.) Uitaţi-vă cum 'Portalul de Relivrare’ pune jos Fennuxul Viu care lipseşte / Vizuinele Fennux în faţa ochilor dumneavoastră.

Fiecărui user îi sunt permise câteva credite de relivrare. Dacă din-trun motiv sau altul aveţi nevoie de mai multe vă rugam creaţi un bilet


ETERNAL PET CRYSTAL


Puteţi cumpăra un Animal Eternal Crystal din Magazinul nostru Fennux locaţia, asta este o explicaţie cum să le folosiţi:

Puneţi Cristalul lângă Fennuxul dvs. Click pe Fennuxul pe care vreţi să-l transformaţi într-un ’Eternal Pet’ . Click pe 'CONFIG' pe HUDul Fennux, apasă 'Eternal Pet' (nu confundaţi cu Eternal Merge!!!!), şi uitaţi-vă cum Fennuxul îşi schimba textul plutitor pentru a confirma operaţiunea. De acum înainte acestui Fennux nu-i va trebui mâncare, dar vă rugăm,ţineţi minte că asta îi va înceta creşterea!


Fennux Vindecător/ Recuperearea unui Fennux bolnav cu mâncare


Dacă Fennuxul dvs. Se îmbolnăveşte(pentru ca el sau ea nu a fost hrănit cum trebuie), aveţi 2 opţiuni:

1.) Începeţi să vă hrăniţi Fennuxul din nou, şi în ziua a 6-a se va însănătoşii (garantând pierderea unui pui).
2.) Cumpăraţi un Fennux Vindecător pentru a vă însănătoşii Fennuxul instantaneu pentru a se întoarce la creştere imediat .

Dacă decideţi să mergeţi cu opţiunea Fennuxului vindecător, dvs puteţi cumpăra simplu obiectul din magazinul nostru locaţia, puneţi jos "vizuina vindecătoare” în raza Fennuxului bolnav, daţi click pe Fennuxul bolnav, apăsaţi "CONFIG" pe HUDul Fennux, şi apoi apăsaţi "Instantly Heal". Ar trebui să vedeţi cum apare Fennuxul Vindecător, uitaţi-vă cum se grozăveşte la Fennuxul bolnav, vindecându-l înainte să devina un nimic / se evaporează.Magazinul nostru Fennux


Fapte întâmplătoare


Fennux are multe haine diferite şi trăsături pentru a încerca a le obţine în timp ce creşte puiul.

Mărime maximă, Haină, Urechi, Coadă, Păr, Ochi, Mustăţile, Agresiunea, şi lupta cu chiria sunt toate lucrurile la care să vă aşteptaţi.

Fennuxi dezgroapă reţete în timp. Încercaţi să daţi click pe ei măcar o dată, asta va dezactiva particulele de efecte ale lor şi le va face complet opace, deasemenea dezactivează timerul setat în ei pentru a şterge reţeta după 12-24 ore. Fennux va continua să caute reţete până când este sănătos şi se hraneşte. Dacă simţiţi că reţetele vă ia din prims, uitaţi-vă pe a treia parte a marketului pentru utilizatorii care vând instrumente de organizare a reţetelor. Nu oferim suport pentru aceste intrumente – dar un număr mare din utilizatorii noştrii şi le-au însuşit pentru o perioadă considerabilă.


Aţi terminat de citit această secţiune?
(înapoi la început)

Informaţii despre hrănirea Fennux


Un lucru de ţinut minte este că puiul este dictat într-o măsură considerabilă de mamă şi de tată (părinţii), parţial de Bunicuţe şi Bunici (bunici), şi puţin de străbunică si de străbunici .Asta înseamnă că fiecare vizuină a făcut 14 pui să decidă ce o să se întample mai târziu.Creşterea în nivel (Hainele) Hrănirea


Toţi Fennux au şansa de a creşte în nivel. Dacă hrăniţi o pereche "Nivel 2" (care deasemenea are toţi "Nivel 2" Fennux în părinţi şi bunici ) Fennux împreună, veţi afla probabil că ei produc un Fennux de "Nivel 2" . Singura excepţie la această regula este dacă-l închideti şi puiul creşte spre "Nivel 3". Este posibil numai pentru un pui de a dezcreşte în nivel pâna la a fi "Nivelul 1" dacă şansele favorizează informaţia din trecut a părinţilor mai mult decât părinţii, atât timp cât trecutul are haine de "Nivelul 1"cu care să se mândrească. Părinţii întotdeauna joacă un rol important în ce va ieşi ca pui, cu şanse pentru bunici şi străbunici de a asista în ieşirea puiului deasemenea. Un alt aspect de considerat este, dacă amestecaţi diferite nivele de haină (de exemplu nivel 1 şi haină nivel 4) puteţi aştepta nivelul haine de nivelul-2 şi nivelul -3 în pui deasemenea. Este puternic recomandat în a nu folosit părinţi din regiuni diferite când încercaţi să faceţi un Fennux TX2. De exemplu: Blender + Vulpiţă = Rezultate riscante! Orişicum unde e risc ,e şi câştig Cu cât mai mulţi Fennux T2 în trecutul părinţilor, cu atât mai bine. Este posibil să primiţi un pui T2 de la o pereche de Fennux T2. Este mai puţin probabil să primiţi un pui T1 dacă aţi avut mai mulţi T2 în trecut.


Creşterea de regiune


Dacă vreţi să creşteţi un Fennux de regiune Amazon (ca şi Chomper), cel mai bine ar fi să puneţi o pereche de Amazon Chomper Fennux împreuna, care au bunici Amazon Chomper, şi străbunici. Cu cât mai mulţi Amazong Choper în trecut , cu atât mai bine. Dacă puneţi o pereche de Fennux împreună care sunt Vestici, dar au Amazon Chomper în trecut, regula 'părinţii dictează puii într-o anumita măsura’intră în măsură, deci cel mai mare pariu ar fi că ei vor fi Vestici. Sunt moduri de a împerechea Fennux împreună pentru a ajuta să aduca Amazon Chomper din trecut (în special dacă ştiţi că aveţi Amazon Chomper în trecut ), va trebui să experimentaţi şi să analizaţi cele găsite.


CREŞTEREA COZII,URECHILOR,ŞI PĂRULUI


Dacă vreţi să creaţi un pui care are anumite trasături la coada, păr sau urechi trasături - trebuie să vă asiguraţi că părintii Fennuxului care vor face puiul au aceleasi tipuri de trăsături undeva în trecut ca şi Mama şi respectiv, tatăl care creaza. Dacă vreţi o „Coadă de lup” de exemplu, şi parinţii nu au cozi de lup în prezent dar nici în trecut, cel mai probabil,nu veţi căpăta o coadă de lup. Orişicum, dacă mama şi tatăl au părinţi „necunoscuţi”, "bunici necunoscuţi" sau chiar „străbunici necunoscuţi", este posibil ca o "Coadă de lup" să poată exista la pui. (părinţii,bunicii sau străbunicii pentru începători este necunoscut sau consideraţi-l ascuns). Cea mai bună metodă de a căpăta o „Coadă de Lup” (sau orice alte trăsături ale cozii,urechilor sau părului) ar fi să folosiţi părinţi cu trăsături de Lup – o şansă chiar şi mai mare este ca şi buncii şi străbunicii să fi avut trăsături de Lup (Noi numim asta „Trăsături de Lup” pure). Cu cât mai multe trăsături de Lup în trecut, the better chances you have to make more "Wolf Tail" offspring. Singura excepţie a acestei reguli este dacă rămâneţi fără noroc şi puiul decide să ia altă trăsătură a cozii. Asta se aplică desigur şi la urechi şi păr. Un alt aspect de considerat aici este dacă amestecaţi diferite tipuri de cozi ( de exemplu coadă de „tip 1” şi coadă de „tip 4”) poţi aştepta ca coadă de „tip 2” sau „tip 3” să apară la pui deasemenea.


Creşterea ochilor şi a mustăţilor


Mustăţile şi ochii sunt similare cu creşterea cozii,urechilor şi parului- exceptând faptul că nu funcţionează într-un nivel de modă avansat şi deasemenea acestea nu au nevoie de tipul unui anumit ochi sau mustăţi pe amândoi părinţii sau în trecut. De exemplu, doar mama având cea mai lungă mustaţă poate rezulta ca puiul sa aibă la fel chiar dacă tatăl sau cei din trecutul său nu au avut aceeaşi mustaţă. Deci puteţi considera asta ca fiind mai iertătoare atunci când puii(vizuinele) sunt create de o pereche de Fennux. Orişicum, aveţi mai multe şanse dacă potriviţi părinţii cu mustaţa/ochii doriţi(şi/sau trecutul lor). Cu cât „purifiaţi” mai bine Fennuxul, cu atât puiul va avea trăsături nesurprinzătoare. Acelaşi lucru cu mustăţile, Vreţi să aveţi „Cele mai scurte” cu siguranţă în următoarea creştere? Aveţi grijă să gasiţi Fennux care are „Cea mai scurtă mustaţă”, şi desigur că având bunici şi străbunici cu „Cea mai scurtă mustaţă” ajută să păstraţi şansele.

Mai sunt o mulţime de Mustăţi şi ochi nedescoperiţi/e până acum. Sunt metode ascunse de împerechere a Fennux pentru a descoperii noi ochi (prin creşterea a diferite rase de ochi împreună) şi Mustăţi (crescând diferite tipuri de mustaţe împreună), va trebui doar să încercaţi diferite împerecheri şi să vedeţi dacă sunt îndeajuns pentru a descoperi o noua Mustaţă/ un nou tip de Ochi


Marirea mărimii


Creşterea mărimii este simplă, bazată considerabil pe părinţi (şi desigur bunici,străbunici), dacă vreţi să încercaţi să-i creşteţi ceva mai mare, puneţi împreună pe cei mai mare Fennux pe care îi găsiţi (cel puţin 7 sau peste mărimea maximă). Dacă vreţi să creşteţi ceva mai mic, puneţi Fennux împreună care sunt cei mai mici pe care îi găsiţi (cel puţin 5 sau mărime minimă). Punerea mărimii 0 şi 12 împreună va avea rezultate foarte aiurea.


Agresiunea / Creşterea formei pupilei


Nu ca celelalte acţiuni, Agresiunea şi forma pupilei sunt 100% garantate în a ieşi cum doriţi. Toate Tame Aggression Fennux au Forma Pupilei Dilatată, toate Wild Aggression Fennux au Forma Pupilei Tăiată, şi toate Neutral Aggression Fennux au Forma Pupilei Neutră. Cu astea fiind spuse, dacă împerecheaţi o Tame cu o Wild, întotdeauna veţi primi Neutral – şi desigur Forma Pupilei Neutră. Oricare 2 Agresiuni sunt împerecheate, puiul va fi întotdeauna al treilea, pierzând agresiunea părinţilor. Dacă împerecheaţi Tame şi Neutral întotdeauna veţi primi Wild cu Forma Pupilei tăiată, este destul de simplu.


Lupta Creşterii Nivelului


Dacă vreţi să aveţi un Fennux cu un nivel de Luptă mai mare (1 din 3 in loc de1 din 2), va trebui să duelaţi o pereche compatibilă de Fennux la nivelul lor maxim de luptă. Să zicem că aveţi o pereche de Fennux şi amândoi spun ‚1 din 2’ pentru Nivelul lor de Luptă. Asta înseamnă că nivelul lor maxim de luptă este 2 şi nivlul lor curent este 1. Trebuie să vă luptaţi cu aceşti Fennux până la capacitatea lor maximă, aşa încât statusul lor arată ’2 din 2’ in loc de '1 din 2'. Odată ce îi aduceţi la '2 din 2', puteţi să-i creşteţi împreună pentru a avea mai mult probabil un pui ’1 din 2’ ( în loc de 1 din 1 ceea ce este comun), dar el deasemenea vor avea o şansă de a fi ’ 1 din 3’, însemnând că nivelul maxim de luptă a crescut. Acesta este singurul mod de a mări nivelul maxim de luptă al Fennuxului.Nivelul de luptă al puiului depinde doar de nivelul de luptă al părinţilor acum (nu maximul nivel de luptă). Mai mare este mai bine!


Aţi terminat de citit această secţiune?
(înapoi la început)

Crafting & Wishing Guide


Avem mai multe metode de a transforma vizuinele Fennux/ Fennuxi vii în Fennuxuri mai solicitate. Dacă găsiţi folisinţă pentru Fântâna Dorinţelor puteţi combina 12 vizuine Fennux într-o Ediţie Limitată. Alternativ dacă folosiţi maşina de meştugărit puteţi combina între 4 şi 8 Fennuxi Vii într-un Fennux de Regiune Misterioasă, dar puneţi-vă în minte că Maşina de Meşteşugărit îi cere crescătorului să găsească 4 piese ale aceleiaşi Reţete pentru a începe şi că Fântâna Dorinţelor nu cere acest lucru.Uzul maşinii de meşteşugărit


Va trebui să colectaţi un set plin de piese de reţete înainte să continuaţi. De exemplu, dacă aveţi o mulţime de Fennux T1 – veţi putea fără greutăţi să primiţi reţeta 1A, Reţeta 1B, Reţeta 1C şi Reţeta 1D peste timp. Unele piese sunt mai rare decât altele, ceea ce înseamnă că vă puteţi găsi uitându-vă în Marketul secundar pentru a le găsi. După ce aveţi o completă "Reţetă 1A, 1B, 1C şi 1D", şi aveţi 2x Fennux Haină de deşert şi 2x Fennux Haină Statică puteţi continua să citiţi.

1.) Vă rugăm vizitaţi The Fennux Sim şi găsiţi o masă de meşteşugărit disponibilă la marginea munţilor.

2.) Puneţi jos toate reţetele (1A,1B,1C,1D)înauntrul limitei verzi, apoi începeţi să puneţi jos Fennuxul Viu necesar înăuntrul limitei verzi deasemenea. (Dacă sunt în formă de vizuina ,naşteţii mai întâi.)

3.) Daţi click pe maneta din mijlocul Maşinii de Meşteşugărit şi dacă totul merge bine ar trebui să se învârtă. După câteva secunde veţi primi o ofertă de inventariu.Acceptaţi-o!

Acum veţi avea un obiect în folderul Obiectelor din Inventarul Second life numit "Fennux Crafting Den", puteţi să o puneţi jos ca orice altă vizuină şi să îi daţi naştere.


FOLOSINŢA FÂNTÂNII DE DORINŢE


Fântânei de dorinţe nu îi trebuie nicio piesă de reţetă pentru a crea un Fennux, dar îi trebuie Vizuine Fennux. Ţineţi minte că nu veţi putea folosi un Fennux Viu în ea, trebuie sa folosiţi vizuine Fennux. Va trebui să adunaţi 12 vizuine înainte să continuaţi.

1.) Vă rugăm vizitaţi The Fennux Sim şi găsiţi o Fântânei de dorinţe disponibilă la marginea munţilor.

2.) Puneţi jos toate cele 12 vizuine Fennux înăuntrul limitei verzi – încercaţi să le plasaţi pe cele 12 panele dacă puteţi. (Încă odată, acestea trebuie să fie Vizuine Fennux, nu Fennuxi adevăraţi.)

3.) Daţi click pe Fântâna dorinţelor şi după câteva secunde veţi fi rugat să apăsaţi "YES" sau "NO" pentru a confirma, vă rugăm să apăsaţi "Yes" pentru a continua.

4.) Veţi primi o ofertă de Inventariu. Acceptaţi-o!)

Acum veţi avea un obiect în folderul dumneavoastră cu obiecte numit "Fennux Wishing Well Den", puteţi să-l puneti pe jos şi să-l naşteţi.


Aţi terminat de citit această secţiune?
(înapoi la început)

Ghid de Lupta Fennux


Una dintre cele mai interesante idei despre The Fennux este jocul de Duel care poate fi jucat cu 2 crescători în acelaşi timp. Tot ce vă trebuie să începeţi cu Luptele este un Fennux Viu , un prieten cu un Fennux Viu, O arenă de duel şi desigur fiecare crescător trebuie să folosească un Fennux HUD Gratis . Vă puteţi lupta şi singur dacă achiziţionati un Fennux NPC sau utilizaţi NPC’ul altcuiva care poate fi găsit la cel mai Simurile SponsorilorFolosinţa arenei de duel


Vizitează un sim al unui sponsor sau Arena dvs. Proprie Fennux ( nu contează pe care o cumpăraţi ), şi puneţi-o jos undeva unde puteţi. După ce ajungeţi la o Arenă de Duel împreună cu prietenul dvs. Care are deasemenea un Fennux (Animalele Eternale se pot lupta deasemenea), şi după ce amândoi/amândouă aveţi HUDurile, vă rugăm continuaţi.

1.) Dvs. Cât şi prietenul/a dvs trebuie să puneţi jos Fennuxul pe Arena de Duel.

2.) Daţi click dvs şi prietenul/a dvs pe arenă o dată fiecare.

3.) Amândoua HUD-urile ar trebui să se schimbe la TAB-ul Dueling şi Duelul ar trebui să înceapă.

4.) Dvs. Şi prietenul ar trebui să daţi click ori pe "Claw Attack", "Roll Attack", sau"Spell Attack" (care este destul de similar jocului Piatră,Hârtie,Foarfece.) Repetaţi asta cu prietenul ,un atac în fiecare rundă

După ceva timp,unul /una dintre voi va câştiga duelul, sau veţi avea egalitate. Puteţi să vă duelaţi cât de mult vreţi.


Utilizarea a NPC Fennux


Vizitaţi unul dintre Simurile sponsorilor noştri sau unul de-al dvs (nu contează pe care-l cumpăraţi), şi puneţi-l într-un loc unde puteţi. După ce veniţi la Arena de duel cu Fennuxul Viu sau cu un Fennux NPC, şi dupa ce aveţi HUDul Fennux pe dvs., vă rugăm continuaţi.

1.) Trebuie să puneţi jos Fennuxul dvs. Viu şi Fennuxul NPC pe Arena de duel.

2.) Daţi click pe Arena o dată, aşteptaţi până când unul dintre Fennuxi se mută în poziţie, şi apoi daţi click încă o dată şi aşteptaţi.

3.)Amândoi Fennuxi ar trebui mutaţi în poziţia potrivită, şi HUDul dvs. Ar trebui să fie pe TAB-ul Duel, care începe Duelul.

4.) Trebuie să daţi click ori pe "Claw Attack", "Roll Attack", sau "Spell Attack" (care este destul de similar jocului Piatră,Hârtie,Foarfece.) Repetaţi asta cu prietenul ,un atac în fiecare rundă.

După ceva timp unul dintre Fennuxi va câştiga duelul, sau o să aveţi egalitate. Puteţi să vă duelaţi de câte ori doriţi cu un NPC Fennux, iar Fennuxurilor NPC nu le trebuie mâncare niciodată – fiind similari cu Animalele Eternale.


Aţi terminat de citit această secţiune?
(înapoi la început)

Home    My Fennux    Web Market    Scoreboards    Buy Now    Features    Support    Lore    Jobs    Team Fennux    News    Privacy Policy    Terms of Use
©2012-2024 Lexi Games LLC - All rights reserved.
"Fennux" / "Team Fennux" / "The Fennux Logo" are all unregistered trademarks of Lexi Games. (Also the creator of Kreatures & Fawns)
Second Life is a registered trademark of Linden Research, Inc. We are not directly affiliated with Second Life.